Alles wat je wil weten over PTOW

PTOW - door Bar d'Office

Sinds de opkomst van het internet zijn we niet meer gebonden aan een vaste werkplek. Professionals die online werken, kunnen dat van overal doen. En dat fenomeen zien we zijn intrede doen in de corporate wereld. Plaats- en tijdsonafhankelijk werken (PTOW) is in principe voor elke werknemer mogelijk. Het enige wat je nodig hebt, is een goede internetverbinding. En lekkere koffie in een inspirerend gezelschap is een aangename bonus.

Plaatsonafhankelijk werken: inspirerende locaties met verfrissende ideeën

De digital professionals wisselen met veel plezier hun standaard werkplek in voor een andere locatie. Maar van thuis uit te werken is niet voor iedereen een optie. Want thuis zit je ook maar alleen tussen je huishoudelijke taken. Werken vanuit een coworkinglocatie brengt best wat voordelen met zich mee. Je werkt dicht bij huis, je brengt minder tijd in de file door, je productiviteit stijgt, je betrokkenheid bij je bedrijf neemt toe, het bevordert de balans tussen werk en privétijd, en nog zo veel meer.

En zo’n inspirerende locatie kan je bij Bar d’Office terugvinden. In elke locatie heb je ondernemers, flexwerkers en telewerkers die je helpen in je professioneel verhaal. Het grootste voordeel van coworken is dat je jezelf omringt met indirecte collega’s uit verschillende sectoren. Dat heeft een positief effect op je creativiteit. En dat je niet hoeft aan te schuiven in de file om op je standaard werkplek te geraken, is natuurlijk ook mooi meegenomen.

Tijdsonafhankelijk werken: werkdagen inruilen voor werkmomenten

Flexibel werken bestaat uit meer dan enkel plaatsonafhankelijk werken. Tijdsonafhankelijk werken is één van de bouwstenen. In deze nieuwe vorm van werken geef je jezelf als professional de vrijheid om zelf te kiezen wanneer je werkt. Glijdende uren is één van de basisbeginselen. Maar waarom niet een stapje verder gaan? Waarom zou je onder je werkuren bijvoorbeeld niet even naar de tandarts kunnen gaan en je werk op een ander moment inhalen? Geef jezelf als professional de kans om je uitgelezen werkmomenten te ontdekken, afhankelijk van de type taken die het tijdsonafhankelijk werken ook toelaten.

Bij Bar d’Office kan je jezelf als professional ontdekken in PTOW. Kom het zelf eens ontdekken op je gratis testdag in een locatie naar keuze.

Deel dit artikel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2020 All rights reserved | Appelblauwzeegroen bvba owner of the Bar d'Office project

Uitbreidingstraat 66 - 2600 Antwerp (Berchem) - Belgium | BE 0818.965.852

Need Help?

I’m Here To Assist You

Something isn’t Clear?
Feel free to contact me, and I will be more than happy to answer all of your questions.