Adres

Uitbreidingstraat 66

2800 Berchem

Email: info@bardoffice.eu

Bel: +32 (0) 3 303 90 73

Datum

31 jul 2018
Expired!

Tijd

10:00 - 11:30

Branding by Being | Inspiratiesessie

BRANDING BY BEING

Wat is het geheim van succesvolle organisaties? MENSEN!
Hoe zou jouw organisatie eruit zien zonder hen?
Lege stoelen? Nogal magertjes aan inkomsten? Gebrek innovatie? Weg aandeelhouders? Stilte?

En toch wordt het belang van werknemers vaak nog steeds niet als prioriteit beschouwd. Het resultaat: slechts 12% van de werknemers is geëngageerd op het werk en minstens evenveel saboteren actief jouw organisatie!

Ondertussen stijgt de competitie op de markt, wordt de time-to-market alsmaar korter en hebben volledige industrieën te maken met disruptie.

Hoe overleef je als KMO in zo’n omgeving? Vaak houd je de neus maar net boven water.
Die laatste nieuwe software of dat fantastische teambuilding weekend belooft dé oplossing te zijn waar je altijd al naar zocht.

Jammer genoeg, staat er binnen de kortste keren alweer de volgende uitdaging voor de deur en moet je als KMO opnieuw op zoek naar de zoveelste oplossing. Bye bye, winst voor dit jaar!

Succesvolle ondernemingen hebben echter begrepen dat al die externe oplossingen slechts een druppel op een hete plaat zijn.
Zij hebben gesnapt dat ze reeds in het bezit zijn van hun meest waardevolle asset: hun werknemers.

In deze sessie zal je leren hoe zij de sleutel zijn tot jouw eigenste KMO-walhalla.
In deze sessie leer je over het belang van BEING.

OVER CHARISSA

Charissa is de Co-Founder van Branding by Being, samen met haar business partner in Londen.

Na het beëindigen van haar Master in de Bio-Ingenieurswetenschappen, besloot ze om haar horizonten te verbreden en verhuisde ze naar Australië en uiteindelijk Zuid-Oost Azië.

In Bali werkte ze samen aan de lancering van een start-up in leiderschapstraining, waar ze leerde hoe organisaties door middel van transformationele educatie hun bedrijfsresultaten aanzienlijk kunnen verhogen.

Na haar terugkeer naar België, ging ze vervolgens aan de slag bij een Management Consulting bureau. Hier was ze verantwoordelijk voor zowel business development in de Bel 20 en het luik Human Resources.

Via dit werk ontdekte ze haar voorliefde voor de menselijke kant van business, waardoor ze de volgende stap zette naar een Employer Branding agency, als Chief Passion Officer.
Naast het uitbreiden van de klantenportfolio, ontwikkelde en leidde ze eveneens strategische trajecten rond het aantrekken en behouden van het juiste talent.

Ondanks haar passie voor dit onderwerp had ze echter het gevoel dat er iets ontbrak om blijvende bedrijfsresultaten te boeken.

Als antwoord hierop lanceerde ze Branding by Being, waar ze organisaties begeleidt tijdens culturele transformaties en ze op weg helpt naar een toekomst waar elke werknemer actief aan mee bouwt vanuit intrinsieke motivatie.

SOCIAL

Volg de Bar d’Office Academy op social media en mis niets van ons aanbod:
• https://www.facebook.com/bardofficeacademy/
• https://www.linkedin.com/company/bardofficeacademy/
• https://www.instagram.com/bardoffice_academy/
• https://twitter.com/BdOAcademy

The event is finished.

0 reacties op “Branding by Being | Inspiratiesessie”

Need Help?

I’m Here To Assist You

Something isn’t Clear?
Feel free to contact me, and I will be more than happy to answer all of your questions.