Adres

Uitbreidingstraat 66

2800 Berchem

Email: info@bardoffice.eu

Bel: +32 (0) 3 303 90 73

Datum

14 aug 2018
Expired!

Tijd

10:00 - 11:30

Telewerken, en nu? | Inspiratiesessie

TELEWERKEN, EN NU?

Telewerk wordt tegenwoordig meer en meer vanzelfsprekend. De technologie maakt het voor steeds meer mensen mogelijk om te werken vanop afstand en de mobiliteitsproblemen maken het voor hen aantrekkelijk om woon-werk verkeer te beperken of te vermijden.

Telewerk heeft heel veel voordelen, maar toch is het niet altijd even makkelijk. Als manager moet je je team samenhouden, zorgen dat de informatie gedeeld wordt en zorgen dat iedereen efficiënt kan werken. Als medewerker moet je je dag goed indelen, zorgen dat je in contact blijft met je collega’s en het evenwicht tussen je werk en thuis zien te bewaren.

In deze sessie bekijken we hoe je als manager en als medewerker het meest uit telewerk kan halen, zodat je de voordelen ervan hebt, zonder in de valkuilen van vereenzaming en verhoogde stress te vallen. Je krijgt een aantal concrete tools om je te helpen om je succesvol te gaan telewerken.

OVER HANS

Hans begeleidt al meer dan 10 jaar bedrijven in veranderingstrajecten. Vanuit zijn rol als change manager en coach ondersteunt hij bedrijven in hun overgang naar het nieuwe werken. In de verschillende trajecten ligt sterk de aandacht op de manier van leidinggeven in een virtuele werkomgeving.

SOCIAL

Volg de Bar d’Office Academy op social media en mis niets van ons aanbod:
• https://www.facebook.com/bardofficeacademy/
• https://www.linkedin.com/company/bardofficeacademy/
• https://www.instagram.com/bardoffice_academy/
• https://twitter.com/BdOAcademy

The event is finished.

0 reacties op “Telewerken, en nu? | Inspiratiesessie”

Need Help?

I’m Here To Assist You

Something isn’t Clear?
Feel free to contact me, and I will be more than happy to answer all of your questions.