Beschrijving locatie
Level 9 is gelegen op de Rooseveltplaats in Antwerpen, vlak naast de belangrijkste begin-en eindhaltes van bus & tram én op wandelafstand van het Centraal Station. Op de 9de verdieping van de President Building kan je wegdromen bij het prachtige uitzicht over Antwerpen en als eersterangstoeschouwer de werken aan de Rooseveltplaats en de Leien volgen! Snuif de professionele én comfortabele sferen van de meeting room of co-working space op. Je wordt voorzien van de beste kwaliteitsstoelen en -tafels om je van een ultiem werkcomfort en focus te verzekeren.

In de omgeving zijn er talrijke eetgelegenheden te vinden (o.a. op de Keyserlei), alsook verscheidene hotels (Radisson Blu, Park Inn, …). Kortom; jouw ideale uitvalsbasis. Level 9 wil werknemers en ondernemers een omgeving bieden waar men het maximum uit zichzelf en zijn business kan halen.

Level 9 staat garant voor een creatieve en technologische omgeving waar men met andere professionals kan samenwerken, advies kan vragen en ideeën kan uitwisselen.

Coworking
€ 12.5/halve dag
€ 25/volledige dag

Inclusief dranken en printen

Openingsuren
Maandag:
Dinsdag: 9u30 – 18u
Woensdag: 9u30 – 18u
Donderdag: 9u30 – 18u
Vrijdag:

Contactgegevens
Franklin Rooseveltplaats 12b24 Level 9
2060 Antwerpen

Contactgegevens Bar d’Office
Fort V | Binnenfort
Vestinglaan 55 | 2650 Edegem
T: 03 303 90 73
E: info@bardoffice.eu