Beschrijving locatie 

Gelegen in het Researchpark van Haasrode biedt de Business Brewery u alle voordelen van een moderne co working. De state-of-the-art infrastructuur in een bruisende en dynamische omgeving met jonge starters, samen met ons overdekt terras aan een rustgevende waterpartij, zorgen voor een instant professionele omgeving.

Heeft u nood aan wat meer privacy ? dan kan u terecht in één van onze flex kantoren. Dit zijn volledig ingerichte private offices die per uur te reserveren zijn en waar u alleen of met uw collega’s rustig kan werken/vergaderen. We beschikken zelfs over een lounge flex kantoor, ideaal voor personal coaches.

Voor meetings kan u terecht in één van onze 5 vergaderzalen. Een meeting room huren is niet inbegrepen in onze abonnementsprijs en dient best op voorhand gereserveerd te worden.

Rijdt u elektrisch, dan kan uw wagen terwijl u werkt, aan één van onze laadpalen weer op krachten komen. Elke eerste dinsdag van de maand bent u bovendien ook welkom op ons Brewery Breakfast, om er bij een gezond ontbijt te netwerken en van gedachten te wisselen.

Gemakkelijk bereikbaar via de snelweg (en weldra ook via de fietssnelweg) en op een steenworp van Leuven centrum is het de perfecte uitvalsbasis voor wie in Leuven opereert of onderweg naar Brussel de verkeersknopen op een productieve manier wil uitzitten.

En moet u even de stad in voor uw afspraken, dan gebruikt u toch gewoon één van onze poolfietsen? Gezond, milieuvriendelijk en geen problemen met files of parkeermogelijkheden. Probeer het zelf eens uit, u bent van harte welkom!

 

Coworking 

  • 3d/week : € 200

 

Openingsuren  

Maandag: 7u30 – 17u
Dinsdag: 7u30 – 17u
Woensdag: 7u30 – 17u
Donderdag: 7u30 – 17u
Vrijdag: 7u30 – 16u

Adres
Interleuvenlaan 62
3001 Leuven

Contactgegevens Bar d’Office
Fort V | Binnenfort
Vestinglaan 55 | 2650 Edegem
T: 03 303 90 73