Beschrijving locatie
Antwerpen, Mechelen of Brussel? Jij kiest!

Greenhouse is niet zomaar een werkomgeving. Greenhouse is vrijheid! We zijn je zuurstof om te groeien. We zijn je ‘drive’ om te knallen. We zijn je trigger om te glimlachen. Elke dag opnieuw. Voel je veilig in een vertrouwde, persoonlijke omgeving waar er aandacht is voor jou én je business. Do we need to say more?

Dit mag je van ons verwachten:

Bereikbaarheid
De Greenhouse hubs zijn centraal gelegen en dat is niet toevallig. Time is money en jij hebt het recht om die kostbare tijd in te delen zoals je dat zelf wil. Geen urenlange woon-werkverplaatsing of kilometerlange files. Dat is zo vrijheidsbeperkend! Greenhouse gaat voor keuzevrijheid. Locatie? Antwerpen, Diegem of Mechelen: pick one! Vervoersmiddel? Auto, trein, bus, tram, fiets, elektrische step, loopbeentjes: aan jou de keuze!
Keuze geeft ons vleugels (en da’s nog een manier om de file te omzeilen).

Kwaliteit
‘Van boven tot onder’ betekent voor ons ‘van mentale tot lichamelijke gezondheid’, van ons bovenste kamertje tot onze kleinste teen. Daarom vind je bij Greenhouse alle nodige stille, luidruchtige of slaapverwekkende ruimtes om je in de mentale sferen te brengen die jij op dat moment nodig hebt. Die lichamelijke gezondheid vind je in onze ergonomische stoelen en kwalitatieve inrichting. Kortom: alles wat je bij Greenhouse tegenkomt, is met grootste zorg geselecteerd. We zijn er namelijk van overtuigd dat een verscheidenheid aan kwalitatief ingerichte kantoorruimtes je helpt om gefocust te werken. Die vrijheid is je gegund!

Verschillende ruimtes
Ga of sta waar je wil, want Greenhouse is je tweede thuis. In onze workspaces kies je voor een coworking space, serviced office (volledig ingerichte werkruimte) of je eigen kantoorruimte. Greenhouse neemt ‘personal space’ heel letterlijk. Iedereen heeft andere behoeftes als het aankomt op persoonlijke ruimte. Nood aan totale afzondering? Zeker. Wij zorgen wel voor de buitenwipper als dat nodig is.

Coworking

Openingsuren
Maandag: 8u00 – 18u00
Dinsdag: 8u00 – 18u00
Woensdag: 8u00 – 18u00
Donderdag: 8u00 – 18u00
Vrijdag: 8u00 – 18u00

Contactgegevens
Schaliënhoevedreef 20T
2800 Mechelen

Contactgegevens Bar d’Office
Fort V | Binnenfort
Vestinglaan 55 | 2650 Edegem
T: 03 303 90 73
E: info@bardoffice.eu