Bar d’Office stimuleert en faciliteert het delen van kennis tussen coworkinglocaties door best practices uit te wisselen, coworkingtools aan te bieden en train-the-trainersessies te organiseren.

Je geniet mee van aantrekkelijk merk met een uitgewerkte marketing en aanwezigheid op sociale media.

Door samen te werken, bouw je makkelijk schaalvoordelen uit : groepsaankopen, digitaal platform enzovoort.

We bouwen non-stop aan een coworkingcommunity over heel Vlaanderen en Brussel. Jij krijgt toegang tot het gezamenlijke platform met ledenprofielen en administratieve mogelijkheden.

Dagvergoeding voor Corporate Bar d’Office klanten die in je locatie komen werken.


Serieuze ondersteuning voor meer coworkingplezier

Onder het motto let’s work together wil Bar d’Office samen met jou een succes maken van coworking en van jouw coworkinglocatie.

Zoals elke onderneming heeft ook een coworkinglocatie een doorgedreven businessplan nodig. Elk businessplan bestaat uit vier pijlers.

1. De bricks, de fysieke omgeving van je coworkinglocatie. Ze dient niet alleen praktisch te zijn, maar ook aangenaam om in te vertoeven, werken, lunchen, zaken te doen, events te organiseren en nog zoveel meer.

2. De bytes, welke tools gebruik je voor het beheer van je locatie en het uitbouwen van je community?

3. De behaviour, hoe maak je jouw locatie tot een thuis voor je community, hoe zorg je ervoor dat mensen op een goede manier samenleven.

4. De business, het financiële beheer en commerciele uitbating van je coworkinglocati


Gestructureerde begeleiding op maat

In de begeleiding onderscheiden we drie fases waarin we steeds specifieker en concreter werken op maat van de behoeften van de locatie.

KENNISMAKING
Na een eerste intake ondersteunen we je locatie door relevante informatie ter beschikking te stellen en onze ervaringen te delen. Daarnaast geven we een aantal adviezen voor het opstarten van de locatie.

OPSTART
Eens het duidelijk is welke richting de coorkinglocatie uit wil en wat de verwachtingen zijn, gaan we met de specifieke behoeften aan de slag. We maken aanbevelingen op maat en werken die gedetailleerd uit.

GROEI
Na het eerste plan kunnen we mee helpen bij de voorbereiding en opstart van de coworkinglocatie. Op consultancybasis ondersteunen we de initiatiefnemers om alles uit te werken en om de coworking effectief op te zetten.

Per fase leveren we standaard een aantal zaken op. Deze kunnen steeds volgens de verwachtingen worden bijgestuurd in onderling overleg.Meer weten? Contacteer ons!